• Peclavus natúrkozmetikumok
  • Körömpótlás, körömprotézis építés
  • Frézerek, csiszolófejek
  • Nyomóterhelés-csökkentők
  • Csípők, ollók, szikék
  • Körömkorrekció, benőtt köröm szabályozása
  • Lábápoló pedikűrös gépek
  • Szalonberendezések
Lábápolók.hu

RUCK: EGY VILÁGMÁRKA

Kedves Lábápoló Kollégák!

Ismerjétek meg a modern, német, orvosi lábápolást! Találkozzunk 2020. március 21-én, szombaton a HOTEL ACTORBAN! (Budapest, IX. Viola u. 10-14.)

A Ruck a világ egyik legnagyobb és legmodernebb lábápolási termékeit gyártó és forgalmazó vállalkozása, mely a világ 45 országában tör vezető pozícióra. A Ruck Podológus Akadémia Németország egyik legrégebbi és legjobb hírű podológus iskolája. Azáltal, hogy a modern podológus képzés és a lábápolási eszközök tervezése, fejlesztése egy német központban valósul meg, a világon egyedülálló együttműködés jött létre, melynek köszönhetően mindkét terület folyamatosan fejlődik.  Innováció, magas, német minőség, megbízhatóság, tapasztalat, magas szakmai színvonal, környezettudatosság, emberközpontúság jellemzi termékeiket. Lépj be ebbe a futurisztikus és modern tudást biztosító világba! Gyere és ismerd meg a Ruck világmárkát, krémjeit, eszközeit, gépeit, berendezéseit!

Most részletesen bemutatjuk a PECLAVUS PODO lábápoló termékcsaládot, mely legtöbb tagja okleveles, minősített natúrkozmetikum, 100 %-ban vegán termék! Kipróbálhatod, megismerkedhetsz az illatával, textúrájával, állagával! Megtudhatod milyen gyógynövényeket tartalmaz, ezek mire jók és miért használd és ajánld vendégeidnek! Kerüld a vegyi anyagokat, használj 100 %-ban növényi termékeket!

A RENATUR termékcsalád tagjai között találhatók KÖRÖMLAKKOK, kifejezetten lábkörömre kifejlesztett körömproti pótló, -építő anyagok! Mindez VEGÁN minősítéssel!

A Ruck eszközök tervezésében fontos szempont az ergonómia, mellyel a lábápolók munkáját könnyítik meg. Óvják, védik használójuk hátát, gerincét, derekát, csuklóját, ezáltal egészségét! Megkönnyíti munkájukat. Bemutatjuk az ergonomikus kéziszerszámokat, kezelőágyakat, munkaszékeket, munkaszekrényeket, nagyítós lámpákat!

Az ÚJ GENERÁCIÓS, PORELSZÍVÓS LÁBÁPOLÓ GÉPEK német minőségben, nagy porelszívó teljesítménnyel, 2 év garanciával, magyarországi szervízzel kerülnek bemutatásra.

A NYOMÓTERHELÉS-CSÖKKENTŐK között igazi különlegességnek számítanak a bőrbarát smart gélből készített ujjvédők, ujjelválasztók, láb- és talppárnák, melyek ásványi olajokat és sokan közülük sheavajat és aloa verát bocsátanak ki magukból!  

RUCK : VILÁGMÁRKA – VILÁGSZÍNVONAL – A LÁBÁPOLÁS ÉLVONALÁBAN!

Mindenkit várunk szeretettel!

Jelentkezési szándékodat az info@paprikapharma.hu e-mail címre küldd el, és add meg elérhetőségedet.

A rendezvényen való részvétel 5.000 Ft, mely összeg levásárolható Peclavus lábápoló termékekkel, a lábápolóknak járó 30 % kedvezménnyel!

További információk: +36 30 8669266 telefonszámon.