• Peclavus natúrkozmetikumok
  • Körömpótlás, körömprotézis építés
  • Frézerek, csiszolófejek
  • Nyomóterhelés-csökkentők
  • Csípők, ollók, szikék
  • Körömkorrekció, benőtt köröm szabályozása
  • Lábápoló pedikűrös gépek
  • Szalonberendezések
Lábápolók.hu

Körömpótlás

Sérült vagy gombás körmök pótlására a szükséges protézis méretétől függően többféle anyag létezik. A kisebb sérülésekre, berepedésekre ajánljuk a levegőre kötő Peclavus special KÖRÖMMASSZÁT.

A kezeléseknél nagyon fontos, hogy a körömlemezt megfelelően előkészítsük. Gondosan távolítsuk el a gombás, vagy sérült körömrészeket, és a körömlemezt Peclavus special KÖRÖMMASSZA TISZTÍTÓVAL zsírtalanítsuk. A megmaradt körömrészekre a lehető legvékonyabb rétegben vigyük fel a Peclavus special KÖRÖMMASSZÁT, és amennyiben szükséges, végezzük el a körömszél tamponálását. Rövid száradást követően megismételjük az eljárást. Rétegről-rétegre felépítjük a körömpótlást, mindaddig, amíg elérjük a kívánt vastagságot. A megszáradását követően ezt a műkörmöt lehet fényesíteni, formálni, valamint kívánság szerint lakkozni. Fontos, hogy csak kisebb felületekre ajánlott, mivel a nagyobb, mélyebb pótlásoknál túl lassú a száradás!

Nagyobb méretű körömhiányok pótlására ajánljuk a RUCK-PEDIQUE SILVER PLUS GÉLT. Nagyon rugalmas 1 fázisú anyag, amellyel könnyen lehet dolgozni. Jó tapadó tulajdonságának köszönhetően az elszarusodott bőrre is jól tapad. A köröm felszínének lezárására, a barázdák és deformitások kiegyenlítésére, az elszíneződések lefedésére, a lábujjkörmök meghosszabbítására, valamint a spangék lezárására használhatjuk. 4 künböző színben kapható. Tudományosan bizonyított gombaellenes szert (piroctone olamine) tartalmaz, mely meg tudja akadályozni a köröm megfertőzését. A mikroezüst formában hozzáadott ezüst támogatja ezt az összetevőt.

Az ezüst hatóanyag hozzáadásával a RUCK-PEDIQUE SILVES PLUST egyedülálló módon fejlesztették ki.

Kiszerelések: 10 ml és 25 ml

Színek: Átlátszó, Opak, Pink, Pastell

 

RUCK PEDIQUE TISZTÍTÓ

Speciális folyadék a természetes köröm tisztítására, és zsírtalanítására.

 

RUCK PEDIQUE SILVER PLUS ALAPOZÓ

Levegőre száradó, tapadást elősegítő anyag, antimikotikus összetevőkkel a tapadóhatás erősítésére. Nedves, zsíros és problémás körmökre is használható. Tökéletes kiegészítője a RUCK PEDIGQUE SILVER PLUS GÉL-nek. A tiszta, lakk- és gélmentes körömre kell rákenni, majd megszáradását követően (kb. 2 perc) felvihető a fényrekötő gél.

 

 

RUCK PEDIQUE FÉNYESÍTŐ

A RUCK PEDIQUE SILVER PLUS GÉL-el fedett, megkeményedett köröm mattfényű. Amennyiben magasfényű körmöt szeretnénk, akkor használhatjuk ezt a készítményt. Egy fényrekötő, átlátszó és magasfényű fedőlakk.